Veel gestelde vragen

 verzendkosten?

Verzendingen binnen België zijn gratis vanaf € 50. Voor verzendingen minder dan € 50 betaalt u € 6 verzendkosten. Voor verzendingen naar Nederland € 8 ,Duitsland € 9 Frankrijk € 12

Wat is de leveringstermijn?

Op dit moment hanteert Mo Schoenen een leveringstermijn van 1 tot 5 werkdagen. Direct na het plaatsen van uw bestelling en na het uitvoeren van uw betaling, zal u een orderbevestiging via mail ontvangen. Daarna gaan wij aan de slag om je bestelling voor te bereiden. Zodra je pakje klaar staat voor verzending, zal je hierover een mail ontvangen.

Controleer direct na ontvangst of uw bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Indien dit niet zo is dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantendienst (per e-mail:   website@mo-schoenen.be                      of telefonisch: +32 (0)466395697) zodat wij het probleem op een snelle en efficiënte wijze kunnen oplossen.

Wat is het verzendproces?

Het verzendproces bij Mo Schoenen verloopt via onderstaande stappen.


1) Uw bestelling wordt door ons ontvangen

2) Uw bestelling wordt verzendklaar gemaakt en door onze verzendpartner DHL opgehaald. Op dat moment zal u een track & trace code ontvangen.

3) Uw bestelling wordt door onze verzendpartner DHL bezorgd op het opgegeven afleveradres.

Levering op ander adres

In het bestelproces kunt u in de tweede stap een ANDER LEVERADRES toevoegen.

Retourneren

Verpak de artikelen die u wenst te retourneren netjes (dat mag in de oorspronkelijke beschermverpakking), maak gebruik van het retouretiket zodat deze duidelijk leesbaar op de verpakking kleeft, steek het retourformulier in de doos of zak en sluit deze zorgvuldig af.

Lever het pakket bij de dichtstbij DHL shop 

Het retouradres is: Mo Schoenen Steenweg op Oosthoven 13-1

                              2360 Oud -Turnhout België.

Na een kwaliteitscontrole van de geretourneerde artikelen regelt Mo Schoenen een OMRUILING of een TERUGBETALING op uw betaalrekening.