Mo schoenen en steunzolen

Over ons

De oplossing

Tot het verhelpen van voetklachten

De zaakvoerder kwam in aanraking met de ambacht van schoenmaker vanaf hij 8 jaar oud was. Hij vondt het geweldig om bij zijn vader in zijn atelier te zijn .

Er lagen tal van leer restanten in het atelier en daarmee begon hij te knippen, plakken en kleine dingetjes te maken van leer en rubber. Op de leeftijd van 12-13 jaar had hij eindelijk zijn eerste eigen schoen ontworpen onder het vakkundig oog van zijn vader.

Snijden, stikken, plakken,… het was allemaal zijn eerste keer. Hij was zo blij en gelukkig en vanaf dat moment kreeg hij de liefde en passie voor schoenen.

Elke zaterdag ging hij naar een schoenenwinkel om inspiratie te vergaren en thuis schoen modellen op papier te schetsen. Toen hij 18 jaar was geworden had hij besloten om van zijn hobby zijn werk te maken en ging hij bij zijn vader werken . Hij had het geluk dat hij de technieken en vakmanschap van zijn vader kon leren.

Daarnaast heeft de zaakvoerder nog stage gelopen in confectie fabrieken, een opleiding genoten op (SGVB) voor de schoenentechniek  om uiteindelijk 14 jaar ervaring op te doen in een orthopedisch schoenenbedrijf.

Met al deze ervaringen door  die jaren heen heeft de zaakvoerder een ruime bagage van verschillende technieken en stijlen kunnen opbouwen. 

Waarom kiezen voor Mo Schoenen en steunzolen.

De zaakvoerder kan klanten helpen met een passend advies om de juiste keuze voor de schoen en aanpassingen op maat voor te stellen die een oplossing biedt tot het verhelpen van voetklachten.

Het verhelpen van voetklachten geeft de zaakvoerder veel voldoening.

Volg ons op sociale media